02/04/2012

Creepy Crawlies

Nee, ik moet er ook niet aan denken dat ze in legioenen hier in ons huis aanwezig zijn. Dat ze over het aanrecht kruipen of langs mijn hoofd zoeven. Maar ik vind ze inspirerend. En wanneer ze onder de loep worden genomen bij van die natuurprogramma's, sta ik er versteld van hoe ijverig ze zijn. Insekten! In huis vooral leuk op posters, printjes op servies en allerlei ander leuks. :D

It would be kind of a nightmare to have loads of them in your home. To see them crawl over the sink and have them whizzing close to your ear. But still, I find them inspiring. And when you're able to have a closer look during a nature program, I'm surprised how eager they are. Insects! Indoors appreciated on posters, coffeecup prints and other lovely items. :D


                      Images: Pinterest

6 comments:

 1. Oooowh... ik moet er niks van hebben hoor! Vanmorgen zat er nog zo'n dikke grote wesp bij de voordeur.. g*ts*! Maar ik snap wel dat je ze inspirerend vindt hoor; ze zijn wat dat betreft ijveriger dan dat ik ben ;)!
  En de posters vind ik stiekem toch ook wel heel mooi!!
  Jij ook een heel fijne week!!
  ♥groetjes, Herma

  ReplyDelete
 2. Ik heb drie jaar in Egypte gewoond. We hadden daar een kleine tuin en een voordeur die niet goed sloot. En daar kwamen dus hele grote kakkerlakken door naar binnen. De eerste keer dat ik ze zag ging ik bijna over mijn nek. Zo goor. Maar later ontdekte ik dat ze na een uur of zo binnen gewoon dood gingen. Op het laatst pakte ik ze gewoon met mijn handen op om ze weg te gooien. Wat een verandering hè. We hadden daar ook kleine slangen in de tuin, maar dat is weer heel wat anders :-) Geef mij toch maar insecten op een plaatje hoor :-))

  ReplyDelete
 3. Jaaa op een poster heel leuk, maar in huis; neeee!
  Wel een heel mooie lamp die laatste...

  ReplyDelete
 4. Leuuuk hè die posters, vooral die gekleurde :-) Verder mogen de beestjes buiten blijven van mij, kheb er niks mee ;-)

  ReplyDelete
 5. Mooi zijn ze he...Marloes Duyker maakt er ook mooie broches van, en Studio Job theedoeken!

  ReplyDelete
 6. Die link naar je blog is graag gedaan hoor!
  Leuk hé, die oude insectenposters! Mooie stickers ook :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...