04/04/2012

Easter garland

Ik ben vandaag aan het knutselen geslagen. Goed voor de ontspanning. Maar ook om toch iets meer van Pasen in huis te hebben dan alleen die twee vilten gansjes die bij ons in het raam staan. Het is een slinger geworden met vilten vormpjes van een ei, konijn en een kippetje eraan. Mijn lief gaat morgen een bestelling plaatsen bij ons bakkertje voor lekkere dingen voor ons paasontbijt en nu met deze slinger erbij...wat kan er nog mis gaan? :P Trouwens, er staat met Pasen iets spannends te gebeuren. Hou mijn blog in de gaten!Today I did some crafting. It's very good for relaxation. But not only that. I wanted a bit more Easter decoration in our home than the two felt geese in our window. So I made this garland with felt eggs, rabbits and chickens. My sweetheart is going to our bakery in the morning to order yummy things for our Easter breakfast. And with this garland, what can go wrong now? :P By the way, something really exciting is going to happen this Easter. Stay tuned!

8 comments:

 1. Hoi! Leuk gemaakt hoor! Heerlijk hè.. zo'n dagje! En jullie (paas-)weekend kan niet meer stuk ♥ gezellig!!
  Groetjes, Herma

  ReplyDelete
 2. Leuk idee! Lekker kleur in huis! Ennu wat een gaaaaaave plantenpot heb je daar staan zeg! Cool!

  Groetjes!

  ReplyDelete
 3. Leuk zeg!! Ik kijk alweer uit naar het einde van de paasvakantie... dan heb ik ook weer meer vrije tijd om creatief bezig te zijn thuis!

  Liefs!

  ReplyDelete
 4. Wat een leuke slinger en wat heerlijk die bestelling bij je bakkertje en zoooo gezellie. Dat gaat helemaal leuk worden. Heerlijk genieten.

  Liefs, Jolanda

  ReplyDelete
 5. Leuke slinger! Ben benieuwd naar je spannende nieuws! :)

  ReplyDelete
 6. Je slinger is top!! 'Doddig' zou ik zeggen... dat is m'n nieuwe stopwoord zegt mijn omgeving ;-)

  ReplyDelete
 7. Hij is leuk :) is jullie bakkertje dan open tijdens Pasen? Ik ben benieuwd naar het 'spannende' ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nee hoor, we halen dat zaterdag op. Het is wel een heel special lekker bakkertje, maar uiteraard zijn ze met Pasen ook dicht. Voor dat spannende...tja, kom eerste Paasdag maar eens een kijkje nemen.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...