20/03/2012

Celebrate

Niet alleen is het vandaag een heuglijke dag omdat de Lente is begonnen en ook nog eens het zonnetje lekker scheen. Nee, ik heb nog meer goed nieuws: Het is ook nog eens Macaron Dag. Jammer is wel dat we niet in Parijs wonen en daar nu de real deal kunnen eten zoals mijn lief en ik afgelopen zomer deden. Maar toch...de dag van het lekkere koekje hebben we te danken aan Pierre Hermé, de Macaronkoning. En met dan maar een plaatje van die heerlijke zoetigheid luid ik graag met jullie de Lente in. Fijne Lente allemaal!


Today is not only a fun  day because Spring has started and because here in The Netherlands the sun was shining. No, it was not only that. Today is also an official Macaron Day. Unfortunately we don't live in Paris and we're able to eat the real deal there, just like my love and I did last summer. But still, Macaron Day is a fact all thanks to Pierre Hermé, the Macaronking. And because I'm short of the real yummy cookies, I'd like to celebrate the start of Spring with this sweet picture. Happy Spring everybody!

5 comments:

 1. Nog nooit de real deal op helaas, ik hoop ooit nog 's. Ze zien er in ieder geval prachtig uit en die kleurtjes .... heerlijk :-) Fijn voorjaar.

  ReplyDelete
 2. Mmmmm... lekker!!! En die kleurtjes, super!!

  ReplyDelete
 3. Joepieieie...lente! Heb ook nog nooit een echte macaron op, maar ze zien er dan ook bijna te mooi uit om op te eten! Heerlijke kleurtjes!

  ReplyDelete
 4. Geen idee of ze lekker zijn, maar lieflijk ziet het er in ieder geval wel uit :)

  ReplyDelete
 5. Als ze ook zo lekker zijn als dat ze er uit zien.. Mmmmm!!! Mooie kleurtjes ook hè! Heb ze afgelopen zomer ook gezien in Frankrijk, in Concarneau.. Wauw, dat was heeel gaaf! Zo'n mooie winkel!!! ♥
  Geniet van het voorjaar!! Lieve groet, Herma

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...