03/03/2012

Latest living room pictures

Vandaag een paar fotootjes van de woonkamer geschoten. Gewoon leuk om te doen maar ook omdat er een paar nieuwe dingetjes bij zijn gekomen de laatste tijd. Ben blij met de beslissing om meer kleurtjes te gebruiken. Het is er nog niet heel veel, dat geel en oranje. Maar zo hier en daar is het al zichtbaar.


I shot a few pictures of the living room today. It's fun to do and there are a few new things added to the room. I'm still happy I've decided to use more colours. It's not obviously there yet but it does pop up in some corners.

7 comments:

 1. MOOI huis zeg, gaaf ook die verhoging naar het zit gedeelte. Gezellig hè al die kussens op de bank, ik hou ervan. Op dit moment zitten de twee jongsten hier te kamperen onder de kussens van de bank :-{ :-) Stoer ook die stalen bakken voor tijdschriften o.i.d. enne speel jij piano ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel voor je lieve complimentjes, Jolanda! We zijn ook erg blij met het huis, hoewel we al stiekem aan verhuizen denken.....
   Hahaha nee, kon ik maar piano spelen. Mijn lief is het muzikale wonder hier.
   Oww en ik vind het maar niks als men kinderen heeft en een interieur waarin ze rechtop moeten zitten en nergens aan mogen komen. :D Fijne zondag!

   Delete
 2. Heerlijke kleurtjes, zo vrolijk (hard nodig als het buiten zo grijs is...).
  Kwam op je blog via Showhome, vind het leuk en ga je volgen :)

  Lieve groet uit het zuiden,
  Chantal

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hey naamgenoot, leuk dat je me volgt. En bedankt voor de fijne complimentjes. Op de site van 101Woonideeen staan nog meer foto's. :D

   Delete
 3. Mooi, mooi! Zo leuk, weer heel anders dan bij mij en toch vind ik het super leuk! Tja...kleur he, dat is 't denk ik! :-) Leuk dat je had gereageerd via VT wonen en jouw huis staat ook mooi te zijn op ShowHome! Leuk hoor!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bedankt girlie! :D Yes kleur rules, zou niet zonder kunnen.
   Ja was zo geinig dat ik die foto's herkende op VTWonen.
   Heb de foto's van ons huis niet alleen op Showhome gezet maar ook op 101Woonideeen. I'm on a roll, hahaha.

   Delete
 4. Nice information. Thanks for sharing.

  sheds

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...