24/02/2012

All colours unite

Ik zag ze en vond ze meteen leuk: de Honeycomb balls. Net even anders dan de  papieren pom poms die ik iets te schattig vind voor ons interieur.Ik hoefde natuurlijk niet lang na te denken welke kleurtjes ik wilde. Meteen een mooie manier om wat meer geel en oranje in de woonkamer te krijgen. Er was een perfect plekje om ze hangen, daar was de muur toch nog wat leeg. En het staat echt heel vrolijk. Ze lijken me trouwens ook erg leuk voor in de gang....When I saw them I liked them straight away: The Honeycomb balls. A bit different from the tissue pom poms which I think are a bit too cute for our interior. It didn't need much thought which colours I wanted. What a great way to add the new colours yellow and orange. We had the perfect spot to put them, a bit of an empty wall. It looks so much fun. Think they would look lovely in the hallway as well....
5 comments:

 1. Hah zeg wat leuk, ik heb ze ook een tijdje terug ( met als smoes de verjaardag van m'n zoontje;-) gekocht. Weer heel andere kleurtjes dan die van jou maar wat zijn ze leuk hè. Ziet er echt gezellig uit zo, gewoon iedere dag feest :-)

  Fijn weekend

  ReplyDelete
 2. Waar dan?

  Ik doe ook mee met geel. Blauw is echt mijn lievelingskleur voor in huis. Maar sinds ik meerdere keren geweldige foto's met gele krukjes heb gezien, ben ik om :)

  Fijn weekendX

  ReplyDelete
 3. Wat bedoel je met 'Waar dan?'

  Ik heb een krukje een tijd terug in het groen gezet, Spinazie groen. Zou 'm nu zo in het geel willen hebben. Maar tja....is weer ff wat werk. :)

  ReplyDelete
 4. Waar ze gekocht zijn. Had inderdaad wel wat duidelijker gesteld mogen worden *kuch..

  ReplyDelete
 5. Hahaha...joh maak niet uit.

  Ik heb ze van Feestrijk.nl. Je kan ze op meerdere webshops vinden, maar daar hebben ze veel kleurtjes en iets goedkoper dan elders. Ga je ze ook kopen? Leuk!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...